Noua moda: upcykling

A Doua viață de gunoi.

A Doua viață de gunoi.

Adepții modului de viață ecologic, tot mai des sunt implicate în upcykling. Acest termen imprumutat din limba engleza, stabilește un grup complet de produse de înaltă calitate, care – surpriză! – a apărut din cauza de prelucrare a materiilor prime de calitate scăzută, plasate în prelucrare. Dacă „reciclare” înseamnă, aproximativ vorbind, implementarea ceva pentru re-circulație, „upcykling” se referea mai degrabă la includerea de elemente de educație pentru circulație. Experții susțin că industria este acum incredibil de dezvoltare și așteaptă primul crescătorii de această tendință mare de carieră.

ele de acest gen

Upcykling

TerraCycle este unic întreprinderii, iar fenomenul se poate descrie în cadrul talie mondială. Produsele sale vine complet cu upcyklingu, care vine cu destul de surprinzător sursă. Mai mult de zece ani în urmă, un student de la universitatea Princetown, Ceea Szaky, a atras atenția asupra faptului că râme hrănite cu resturi organice produc de înaltă calitate de îngrășăminte pentru plante. Acest lucru a inspirat lui de a începe o afacere pe scară largă și de a produce un astfel de îngrășăminte. Neobișnuit produs rapid a găsit pe urmașii lor. http://www.apmbuzau.ro/

Deja trei ani de la începerea proiectului de fertilizare Worm Feed, sau mai utilizate sticle PET, vindeau cele mai mari rețele comerciale din America, inclusiv Wall Mart. Următorii ani au adus companiei Terra Cycle extinde gama de produse cu o nouă poziție în listă: în prezent, deșeurile colectate de către variază de la mai mult de 200 de produse, care trec un drum lung de la idee, de producție manuală.

Primești de lux din gunoi

Secretul de succes neegalat de companie TerraCycle de ieșire de la premisa că resturile sunt, probabil, singura marfă, pentru a scăpa de care oamenii vor să plătească. Acest lucru ne dă răspunsul, de ce producția de obiecte și produse din deșeuri atât de profitabile. Nici o idee nu este suficient de nebun pentru a el a devenit imposibilă. Связыватель cu cutii de cookie-uri, sau cu rama din placi pcb? Vă rugăm să! Ceasuri din discuri de vinil sau ghivece cu containere după: iaurturi? Nici o problemă! Excelent materii prime pentru upcyklingu se dovedesc a fi, de asemenea, postere cu panouri publicitare. Legate de uzate centuri de siguranță creează singurele de acest gen genți de mână pe umăr.

de înaltă calitate de îngrășăminte pentru plante

Produse upcyklingu în plus, ele sunt mult mai ieftin decât similar cu oferta concurenților, și aceasta din cauza, cum sa menționat deja, reduse sau zero costuri pentru achiziționarea de materiale. Datorită acordurilor încheiate cu alte mari corporații, compania are garantat un stoc de materii prime , ocupându-se simultan mai mult de 8 milioane de Americani de colectare a gunoiului. De ce? Ideea este destul de simplu, ce genial: pentru fiecare pachet este plasat în TerraCycle, compania, care este un producător de materii prime, plateste 2 centi pe caritate. Acest lucru a permis de a colecta deja 560 de mii de dolari. Plus față de nobil și de perspectivă strategia companiei este de a crea, în conformitate cu care TerraCycle lucrează la fabrică, foștii deținuți, persoanele dependente de droguri, persoanele fără adăpost, precum și veterani de război, ceea ce a permis oamenilor de a folosi a doua șansă la o viață normală.

Timp de 6 ani, compania a reproiectat deja 50 de milioane de cutii de suc, de 10 milioane de sticle PET și 10 milioane de cutii de după batoane energizante, care, în caz contrar, prelevarea de probe de la groapa de gunoi. O idee stralucita, la re-utilizarea de gunoi a permis să aibă grijă de mediul înconjurător și în același timp de a sprijini activitatea de caritate. Jos palaria, TerraCycle!