Ketogenic dieta – aceasta funcționează numai dacă o faci corect!

Ketogenic dieta – aceasta funcționează numai dacă o faci corect!

Dieta ketogenică este o adevărată schimbare de stil de viață poate însemna pentru tine, dar este, de asemenea, enervant poate fi, CDC dacă sunt incorect efectuate.

Dieta ketogenică este o adevărată schimbare de stil de viață înseamnă marea majoritate a oamenilor, dar ineficiente și frustrant atunci când incorect efectuate. Dieta ketogenică este tot mai popular, dar asta nu înseamnă că a executat în mod corespunzător. De fapt, mai mult și mai mult numele, stil și de destinație devine tot mai complicat care face înțelegerea și stăpânirea. 

În acest moment, anti-grăsime de propagandă a fost deja diminuat și aproape toată lumea înțelege că dacă grăsimi mănânci, asta nu inseamna neaparat ca sunt mai grasa. Faptul este că mai mult de mare, sanatos grasimi sunt cele care sunt conforme cu tine poate, deoarece cu aceste hormon sistemul este echilibrat, de zahăr din sânge sub control și ridicat de grăsimi face un pic mai puțin foame. Următoarele 7 alimente GRASE, care vă va ajuta să se aplece stai și să-ți păstrezi rapid pentru o lungă perioadă de timp, și scris în partea de jos a ketogenic dieta creier mai ușor elementele de bază vor fi discutate.

Ce dieta ketogenic elementele de bază?

Ce dieta ketogenic elementele de bază?Cetoza se dezvoltă atunci când organismul de carbohidrati mici, este disponibil la putere de viață diferite funcții, sarcini în organism funcție de performanță. Valoarea calculată la o zi 50 g cantitate. Corpul este un unic stat metabolice ale ficatului mici molecule organice numite corpi cetonici sunt produse, pentru a asigura astfel nivelurilor optime de energie pentru creier, organe și mușchi în funcționare. Un fel de regulat dieta adaptate în sânge medie cetonă nivelul de 0,1-0,2 mmol valoare în jurul. 75% grăsime – 20% proteine si 5% carbohidrati bazate pe dieta ketogenic este aplicată, această valoare este de 0,5-5 mmol cantitate.

Dieta ketogenic la începutul obosit și neputincios te simți, și aproximativ 2 până la 6 săptămâni trebuie să treacă, până când organismul transforma așa-numita keto-adaptarea condiție, și anume, adaptat la dieta ketogenic modul. Keto-adaptarea este o tulburare metabolică în care organismul de glucide în loc de grăsimi și cetone pentru utilizare ca o aprovizionare cu energie. În timpul procedurii, crește țesutul corpului National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism este capacitatea de a se oxida, de exemplu, arde de grăsime și de a utiliza cetonă. În total, aproximativ 30 g de grăsime de utilizare, imaginați-vă o oră de curs de formare. Food and Drug Administration

Nu tipic, cu toate acestea, oboseala, pentru că dacă ești deja pe o dieta sau sport de ceva timp, frecvente la sportivi, bazat pe feedback-ul pe care dieta low-carb este vorba de trecerea la high-grăsime dieta, este întotdeauna o mare ușurare și energie sari. Cei mai mulți bărbați, mai puțin instabil, greu de antrenamente, chiar dacă minim consumul de carbohidrati.Care este cea mai comună problemă care dieta ketogenic timp să se angajeze?

Esti confuz dieta low-carb și foarte scăzut ketogenikus dieta
Prea multe proteine consuma
Prea mult timp de migrare a te da

Cel mai important lucru este de a recunoaște că sângele ketogenic nivel molecular pentru a crește cheia pentru succes dieta. Un studiu de referință de studenți în 3 grupuri împărțite în grupuri de 100-60-30 g de carbohidrati-a administrat aceeași cantitate de proteine și calorii procente în toate cazurile au fost identice. Care a fost rezultatul?

100 g de glucide aplicarea grupul corpul pierdere în greutate de 25%, fiecare mușchi a mers în jos, în timp ce 30 g de carbohidrati, consumatori, practic, nu au pierdut muschii. Concluzia este că o cantitate minimă de carbohidrati, dar cu siguranta ai nevoie corpul este complet keto-a adaptat de realizare. Este de asemenea important, deoarece s-a demonstrat că cetone preveni aminoacizi, ca leucio degradare, protejând astfel mușchi de reducere.

Sfat: dieta ketogenică facilita în mod semnificativ aminoacizi consum, care ajută, de asemenea, pentru a proteja musculare degradarea din procesele digestive, cu toate acestea, nu a trecut.

Prea mare consumul de proteine nu va provoca o mare problemă pe dieta ketogenic, dar trebuie să înțelegi că e de fapt o foarte mare cantitatea de grăsime din organism, care este un plus într-o mulțime de supliment de proteine excesiv consumul de calorii de rezultat. Ketogenic dieta urmată de sportivi mai mare cantitate de proteine de 40%, grăsimi și carbohidrați în proporție de 50:10 % raport este modificat. Cu toate acestea, dacă proteinele de 1,5-1,8 g/kg corp greutate cantități de pick-up, excesiv crește numărul de formarea de glucoza în sânge, care împiedică cetoza statutul de un set de. Nu a executat în mod corespunzător dieta ketogenică și musculare – și erőveszteséghez va duce la.

De asemenea, cheia pentru perioada de conversie. Mulți au foarte devreme renunțat la dieta, chiar înainte de organizarea lor este complet trecut la ketogenic stil de viață. Ca articol de la început am vorbit despre dieta ketogenică aplicarea pentru prima dată a reduce în mod semnificativ de energie, obosit și fără putere să te simți. Dacă nu aveți persistența, ușor să renunț. De indata ce corpul tau se adapteaza, aceeași performanță, forța musculară și lean body mass index puteți obține, decât o mai mare carb dieta.

Prea mult de grăsime este de fapt nesănătoase pentru organism ?

Prea mult de grăsime este de fapt nesănătoase pentru organism ?A găsi echilibrul între proteine și grăsimi. De multe ori s-ar putea să fi citit deja despre consumul excesiv de grăsimi, rezistența la insulină și obezitatea poate duce la, crește nivelul de colesterol și de compromis inima si vasculare sănătate. Aici, cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că aceste obiceiuri alimentare, nu numai prea multa grasime, dar cu prea mulți carbohidrați conține, de asemenea,. Se numește vest dietetice standarde, cred că de dieta americana. Plin de grasimi si carbohidrati alimente lor majoritate, care nu este aproape echivalentă cu dieta ketogenic. Daca ridicat de grăsimi, consumul de cantități mari de carbohidrați cu o pereche, apoi grasimile nu sunt la fel de energie utilizate de către organizație – ca nu sunt glucide. Și asta e într-adevăr rezistența la insulină pentru a cumpara.

De ce se întâmplă acest lucru FDA? Grăsime pentru o anumită enzimă – CPT1 – aveți nevoie pentru a le muta în mitocondrii. Cantitati mari de insulina inhiba aceste transportul compuși activitate, prevenind oxidare grăsime – ardere. Prin urmare, este important să dieta ketogenic la data de nivel scăzut, să păstreze glucide, cantități, nu pentru a furniza energie pentru organism grăsimi în loc. Dacă aceste principii sunt respectate, darămite nesănătoase, dar efectul benefic al ketogenic dieta, deoarece reduce colesterolul din sânge și a trigliceridelor și de a îmbunătăți sensibilitatea la insulina corpul tau.