Cum este din reciclarea plasticului?

Caracteristici, Reciclarea – Martin Cagliani – 16 Mai, 2012. Plasticul este unul dintre cele mai populare materiale de istorie. Acest lucru se datorează faptului că este ieftin de produs, plasticului si ca poate fi folosit pentru aproape orice lucru, a terminat înlocuirea tuturor tipurilor de materiale. Popularitatea sa a creat chiar cultura de unică folosință.Problema vine atunci când observăm că acesta este un material care nu este biodegradabil, care este de a spune că atunci când nu reușim să-l folosească, atunci când am arrojemos la coșul de gunoi, acesta va rămâne acolo timp de sute de ani, până când apa sau soarele va degrada în ceva microscopice, care nu vor adera la natura. De aceea, este foarte important ca noi să nu încercați să utilizați plastice ca materiale de unică folosință, și dacă vom face așa, reciclémoslo. Vin la centrele de reciclarea, care sunt în apropiere și își aduc recipiente de plastic.

reciclarea plasticului

Ca un bun Sustentator trebuie să fie informat pentru a putea să fie la fel de durabile ca este posibil, să vedem cum este un plastic sunt reciclate, deoarece acesta nu este un proces simplu, deoarece este de hârtie sau de sticlă.De obicei, cele de plastic sunt reciclate într-un alt tip de plastic, de exemplu, sticle de plastic ajung să fie reciclate în scaune și mese; vârfurile de acele containere ajunge ca „firele” de mături, escobillones și perii.

Ce este reciclarea plasticului?

Plasticului este un polimer, o moleculă care este foarte lung, ceea ce este cunoscut ca o macromoleculă, care este compus din structuri care se repetă în timp și de timp din nou, ceea ce îi conferă plasticitate care dă numele compus. Pentru a recicla este de reciclarea plasticului a dezarma cu lanț lung de molecule, dar, fiind atât de lung, se ajunge nu doar cu căldură pentru a reasambla într-un mod diferit. Care este de ce nu se poate recicla capace de sticle cu sticle, ar trebui să se facă separat, deoarece acestea au o compoziție plasticului diferită. Dacă ai pus împreună diferite tipuri de materiale plastice și se topesc, se vor separa astfel de apă și ulei, astfel încât materialul rezultat din acest amestec va fi slab, și nu mai are plasticitate.

Contra la data de reciclarea plastic sunt hardware, materiale de umplutură și coloranți, care sunt adăugate la materiale plastice, din material plastic este foarte vâscos ca să fie capabil de a le elimina într-un mod economic, care este ceea ce le-ar arata pentru cei care se dedica la reciclare. Ce este reciclat sticle de plastic și ambalaje alimentare din plastic, acest lucru este doar pentru că ei nu se vor utiliza materiale de umplutură, sau hardware-ul, astfel încât acestea sunt mai ușor și mai ieftin de a recicla.Procesul de reciclare plastic.

Este foarte important ca orice produs din material plastic pentru a transporta bine-cunoscut triunghiul de reciclare, care are un număr și niște scrisori, deoarece asta este ceea ce o identifică. Dacă un sistem de reciclarea nu poate identifica ce tip de plastic este, apoi resturi de ei, pentru că, dacă sunteți dispus să risc să-l amesteca cu un tip de plastic, care este diferit, atunci nu va distruge un întreg alerga de reciclare, făcându-le să-și piardă o mulțime de bani. Acest lucru este adesea cazul cu tacâmuri de plastic de unică folosință ele dau, de obicei în lanțuri de fast-food. Prin urmare, cel mai bun sfat este că, dacă vedeți că ceva nu este din material plastic nu trebuie adecvate de etanșare, nu poartă. (Pentru informații privind codul de reciclare de plastic). Înainte de reciclare, din plastic trebuie să fie plasticului împărțit în funcție de tipul de rășină, care este codul de care vorbeam mai înainte, că acestea sunt tipuri de polimeri. Acest cod a fost elaborat în 1988 de către Societatea de Industrii din Plastic de Statele unite ale americii. De exemplu, cel mai cunoscut este PET, polietilena Tereftalat, care are o rășină cod 1, din sticle de plastic. Dar după cum sa menționat mai înainte, mulți producători nu plasați codul în produsele lor, de multe reciclatori depinde mai mult decât orice un sistem automatizat care identifică tipul de rasina prin intermediul unei tehnologia infraroșu. Alte materiale plastice sunt separate de culoare.

Dar după ce a fost separat, sunt ras ca o brânză, în fragmente foarte mici, care apoi sunt supuse unui proces care elimină impuritățile, cum ar fi etichete de hârtie, etc, atunci este topit și și-a supus chiar și în procesul de extrudare, pentru a forma o forma de bile, care va fi apoi pare să-l utilizați pentru fabricarea altor produse din material plastic. Și așa repornește ciclu.